kezdő író írománya

Üdvözöllek, az oldalamon, megtudhatod ki vagyok, képet kaphatsz egy író életéről.

 

 

6. fejezet 1. oldal

Amikor a Sabellicus család átlépte a másik birodalmat, felvette az ő igazi énjét, a démoni királyt, ahol elhaladt ott köszöntötték a különféle teremtmények, mert a király meglátogatja őket. Ahol elhaladtak ott örültek, mert maga a gonosz volt a Sátán, az útjuk egyenesen a fenntartott helyhez vezetett, ami a birodalom közepén volt egy kastélyban.
Mesélő.

-          Az alvilág nem úgy nézett ki, mint a pokol, hogy tüzes bugyrok vannak, hanem olyan világvolt az is, mint a többi. A különbség az volt, hogy ebben a világban is sokáig éltek a legfiatalabb 18 éves volt a legöregebb úgy 100 éves lehetett. A korhatár között változás volt, ugyan úgy éltek és dolgoztak a munkájukat, folytathatták tovább addig, amíg a halandók világában nem születhettek újjá egy másik fizikai testet kapva, emlék töredékei azért lesznek.

A gonosz angyal a helyét elfoglalta a terembe, a teremben lévőknek szólt.

-          Én sötét Színű lelkeim! Örülök, hogy itt lehetek köztetek. Érzéssel tölt el démoni energiával, hogy láthatlak, azt tudjátok, hogy van egy örökösöm, aki az én hatalmamat és birodalmamat fogja örökölni, előttetek fogom megáldani. Mindent előkészítettem.

Amikor a Sátán a beszédét elmondta az anyjától elkérte az örököst együtt mentek, a szentélybe, hogy ott áldást mondjon. A többi lélek követte. Akik nem fértek be azok a szentélyen kívül voltak, hogy hallgatva mit mond az Uruk. A kis örököst felöltöztetve elhelyezték a szentély közepén lévő szarkofágra, ami fedett volt a kis Ingridet ráhelyezte és áldást mondott a királyi pálcával, a jogarával.

-          Én az Alvilág Ura! a gonosz angyal, aki vagyok a Sátán, hívlak téged sötétség démonai, itt van ez a lény az örökösöm, aki ha kell, segít nekem abban, hogy hatalmat kapjak a halandó világ felett és én legyek a világmindenség Ura. Áld meg ezt a lényt, aki lány és adj neki hatalmat, hogy a célt végre hajthassa. Ha kell, addig születhessen újra, amíg a feladatot végre nem hajtsa. Adj neki sötét energiát, hogy éljen úgy, mint egy halandó, de ne tudjanak róla, hogy ő egy alvilági leszármazott.

Amikor elmondta az áldást az örökösére nézett, és egy jelenség vette kezdetét a szarkofág felett, egy vihar tölcsér alakult ki, abból különböző alakok jöttek ki, majd egy hang szólalt meg.


Mesélő.

Amióta a gonosz angyalnak és Jezabelnek a gyermeke megszületett sok év telt el az óta. A csecsemőből érett lány lett egy 13 éves, a nőiesség jegyei látszottak rajta, amit a mellkason takart el, és amit fáslifélével takart az alsórészen is. Amit ruhával takart el, ahogy a többi hozzá hasonló lányt látott. Ingrid a már kész nő élte a többi hasonló korú lány életét hisz nem árulta el ki is ő valójában. A Sabellicus család gyakran meglátogatta az alvilágot, a pokoli lelkek már meg is ismerték, voltak olyanok, akik játszottak is vele. Ingrid egy 13 éves lány volt, de a testében változások mentek keresztül, ugyan úgy halandónak tűnt, és voltak érzései. Ahogy kellett az anya és a lánya megbeszélték a női dolgaikat, hogy milyen változáson mennek át a lányok a 13 éves kortól kezdődően.

Az egyik este, amikor ellátogatott az alvilágba, hisz évekkel azelőtt járt utoljára a gonosz angyal, és Jezabel együtt mentek be a lányúk szobájába, vagy helyiségébe. Ami a szobában volt tűkör ott kezdett vetkőzni le egy ruhadarab volt, ami takarta a testét a lánynak a mellét, egy fáslifélével takarta. A dereka alatti részt egy szoknya féle takarta, ami a combja közepéig ért. Jezabel belépve látta, hogy a helyiséget pár gyertya világítja meg. A lánya épp ült az ágyon és várta mikor érzi azt, hogy meg jön neki az, aminek meg kell történnie.

-          Jó estét egyetlenem! Eljött az idő, amikor megbeszélhetjük azokat a dolgokat, amin egy ilyen lánynak át kell esni. Beszélgethetünk róla apád nincs itthon és nyugodtan beszélhetünk a női dolgokról, tudom min mész keresztül én is ilyen idősen lettem igazi nő, amikor az egyik napon megjött a jele, amit nagyon vártam, így lettem érett. Az első fájdalmas, de sok idő kellett ahhoz, hogy ami ezzel jár, azt tűrjem hisz a nőiesség jele, az is, hogy hogyan tudod befolyásolni az érzéseidet.

-          Tudom! Itt van az idő, hogy a női dolgokról beszélhessünk hisz nem sokára meg kell lennie a legelsőnek. Tudom, hogy fájdalmas lesz ekkor lesz az, hogy igazi nőként bánthatnak velem. Anyu, ha a szoknyát le szeretném venni, mert vér érte és baj, ha én úgy megyek ki innen, hogy nem takar ruha, mutasd meg nekem, hogy a testemet hogyan tudjam eltakarni, hogy jól érezzem magam és beszélj arról, hogyan születtem én.

-          A testedet hogyan kell eltakarni azt, megmutathatom, hogy hogyan lettél, azt akkor, ha eljön az idő, légy türelemmel.

Az anya a lányának megmutatta, hogy a nőiességének másik jelét hogyan kell takarni, hogy jól érezhesse magát.


6. fejezet 3. oldal

A lánynak sikerült a megkapott ruhadarabbal eltakarnia a testének azt a részét, amit nem szabad, hogy meglássák. Azt a részt, ami a deréktól lefelé van. A lány Ingrid nagyon fáradt volt és az anyja Jezabel, nem zavarta ő is ment a szobájába aludni. Ingrid úgy döntött, hogy amíg teheti, abban a ruhában alszik, amin jól érzi magát benne, hisz igazi nő akar lenni.

-          Én testem én döntöm, el mit hagyok magamon, hogy az éjszakát milyen ruhában teszem. A testemet szeretem, ahogy van a látható vagy a nem látható minden jegyével, mindig így szeretnék aludni, ahogyan születtem a vonzó alakomat lássam, és igazi nőként élhessek hisz 13 éves vagyok, olyan ruhát veszek magamra, amiben jól érzem magam.

Ingrid úgy tett, szép vonzó nőiességét, ami formás volt, ahogy kell, szépen eltakarta, hogy az el nem takart részt is láthassák. Így tett a testének alsó részével, ahogy az anyja mutatta, ahogy volt a tűkör előtt nézte magát.

-          Minden este így szeretnék aludni amíg, tehetem, de napközben is úgy öltözök, ahogy kell. Vajon a lányok hogyan barátkoznak meg a fiúkkal, ha lesz, rá idő megkérdezem anyutól, hogy vele, hogy történt milyen érzéseim lesznek.

Ingrid eloltotta a gyertya lángját, az ágyába bujt majd úgy gondolta, hogy csak a lábát takarja be pontosan a derekától lefele és a kezeit a hasára helyezte, hogy milyen nyugodt, gondolkozva aludt el.

Mesélő.
Ingrid még csak 13 éves lány volt, de már érzéseik voltak, az nap este nem sejtette, hogy a testében változások történnek meg. Az a változás,amitől egy lány igazi nővé érik szerelmi érzései lehetnek. A belső lelkében életre keltek azok a változások, hogy minden hónapban valamilyen napon megjöjjön a vérzésnek nevezett esemény. Neki is meg kell lennie, ő is úgy érez, mint a halandó. Aznap este neki is megtörtént, a ruha, amit hordott, az fogta fel a testének a kiáramló vérét.

6. fejezet 4. oldal

A lány Ingrid kora reggel kelt, hogy a tűkör előtt nézhesse női bájait és észrevette, hogy végre az a dolog, ami meg kellett lennie elérkezett. Majd az anyjához ment.
-  Anyu végre elérkezett az, ami meg kellett történnie végre nőnek érzem magam, most már bátran barátkozhatok fiukkal. Te hogy voltál, amikor megjött a jel, én nagyon örülök.

Együtt beszélgetett az anya a lányával.

-          Tudod lányom! Örülök annak, hogy érett nő vált belőled. Tudnod kell egy dolgot, az első vérzés után az a szokás, hogy beavatási szertartáson kell átmenned. Az apáddal el kell menned az Alvilágba, hogy ott kell végrehajtani. Abból fog állni, hogy meg fognak jelölni a fájdalmat el, kell tűrni. Ha kibírtad egy medált fogsz kapni, ha viseled, megkapod azt az erőt, hogy bizonyos évenként újra születhess.

Az anya és lánya másról is beszélgetett, az érzésekről és a családi szeretetről, és a szerelemről.

Percek múlva a gonosz angyal visszatért az alvilági látogatásról, odament a család tagjaihoz.

-          Apa, végre érett nő lettem, megjött az első vérzésem, mond ezek után, mi történhet velem, beszélj a szerelemről és a fiúkról, mit kell tenni, hogy feleség lehessek az életem során.

-          Tudod, lányom örülök a hírnek, de azt kell tenned, hogy ma este eljössz velem az Alvilágba egy beavatási szertartáson, kell részt venned. Itt kapod meg a sötétség démonától azt a jogot, hogy bizonyos időkben újra születhess addig, amíg a sötétség nem fog uralkodni a világosság felett. Megkapod a bélyeget, amit Káin bélyegnek nevezünk. Annyiból áll, hogy a köldököd alatt kétujjnyira egy tüzes vasat fogunk ráhelyezni, amin egy rajz lesz, ha kibírod, akkor megkapod az én áldásomat.

-          Ha ezt kell megtenni, megteszem, én is azt akarom, hogy a sötétség úralja a halandók világát, és én legyek az uralkodó. Nekem fognak engedelmeskedni.

Így, hárman amit kellett megbeszélték. Ingrid rájött, hogy az uralkodáshoz vezető út nem olyan könnyű számára, olyan dolgokat kell kibírni, amit egy hozzá hasonló lány nem bír ki.

Ingrid nem sejtette mi fog rá várni az Alvilágban, hogy mi az áldása a gonosz angyalnak. Azt gondolta az apja áldásával a szerelmet megtalálja és lehetnek barátai.


6. fejezet 5. oldal

Az este eljött a lány Ingrid Sabellicus, és az apja, aki maga volt a gonosz angyal. Ketten mentek az alvilág birodalmába, hogy a lányát megjelöljék, hisz a beavatás részévé válik. Mindenki előtt meg kell mutatnia, hogy kész arra, hogy örökölhesse a gonosz erejét, és ha kell, használhassa.

A lányt az alvilágban lévő nők először felkészítik, meztelenre vetkőztetik egy külön helyen, megmosdatták, amikor megvolt a lány felső részén a mellnek nevezett testrészt eltakarták egy fásli félével, így takarva el a nőiességének jelét. Az alsó testrészt is betakarták csak a mellkas a köldök és az alhas is látszott, csak az intim résznek nevezett helyet takarták el egy fehér Színű szoknyával, ami a combja közepéig ért. Amikor vége volt, a pár női kísérő a lányt a beavatási helyre kísérte, ahol már az apja várta.

-          Lányom megkérdezem, felkészültél a beavatásra, mert csak minden tőled függ. Akarod-e, hogy a beavatással a lelkedet adod a sötétség erőinek, hogy így általa újjá születhess. Ha eljön, a gonoszság ideje te lehess a világmindenség felett a királynő.

-          Igen apám-felkészültem a beavatásra, mint testben, mint lélekben, a lelkemet átadom, hogy megkaphassam az újjászületést. Tűrni fogom a fájdalmat, ami ezzel jár, és ezzel megalapozhatom a világuralom felé való utat.

-          Akkor gyere ide és feküdj a szarkofágra, amely a beavatási hely, ez a hely sok mindent átélt.

A lány az áldozati ruhában volt, hogy láthassák a női vonalait és lassan a szarkofághoz lépett, ami oltár volt, ahol a gonosz erők leszármazottjai megkapják a jelet, hogy hová is tartoznak. A lány, amikor oda ért ráfeküdt érezte, egész testével, hogy milyen hideg volt.

-          Kérlek titeket gonosz erők, ne legyen fájdalmas, hiszen még élni akarok, a célomat akarom megvalósítani.

-          Áldozás mestere kérlek, végezd el a feladatot, a lányomat rád bízom, amit kell, csak azt tedd meg.

Mesélő

Az áldozás mestere is egy fiatal fiú volt, amikor meglátta a lányt elállt a lélegzete, mert ilyen széplányt még nem látott. Ahhoz képpest, hogy még 13 éves volt tökéletes alakja volt, azt is gondolta, hogy a lánnyal szívesen barátkozott volna. Majd neki is kezdett.


6. fejezet 6. oldal

Az áldozás mestere ott állt az oltár előtt, az áldozati lény az oltáron feküdt a hátán, zárt lábakkal, majd hangosan mondta az áldozás mestere.

- Én az áldozás mestere, titeket hívlak a sötétség világának démonai, itt van ez az Alvilág leszármazottja, adjátok oda neki a jelet, tudja meg hová is tartozik. Add neki azt a hatalmat, hogy ha eljön az adott időköz, megtörténjen az újjászületés, ezt a fizikai testet kaphassa meg, ha a jelet megkapja, add neki a sötétség medálját, csak ez segítse minden hatalmának.

Amikor az áldozás mestere befejezte az imát. Az előkészített bélyeget a kezébe vette, az egyik kezével kimérte a köldökétől az adott távolságot.

-          Te áldozati lény már csak annyi van hátra, hogy ezt a forró tárgyal, ezen a helyen megadjam a jelet, hogy köztűnk vagy, hozzánk tartozol.

Akkor hirtelen az adott helyre nyomta a bélyeget, amikor az adott idő elmúlt elvette a lány hasától, a lány kezdett rosszul lenni a fájdalomtól, az áldozás mestere azt tette, hogy a lány arcát végig simogatta.

-          Kár, hogy így kellett találkozni, amit megtettem azt bocsásd meg nem akartam veled ezt tenni, én megkedveltelek az első látásra, hátha egy másik világban nem történik meg.

Ezeket halkan mondta a lánynak, mert ébren volt.

-          Egyszer egy másik világba, ami nem így fog kinézni, mint ez, tudom, hogy nem tetted volna meg ezeket.

Mesélő

Az áldozás mestere, amikor a ceremóniát befejezte, azután a gonosz angyal az apa, az oltárhoz ment és megtette azt, amit meg kellett.

-          Én az Alvilág királya a Sátán tégedet, az egyetlen örökösömet megáldalak, ha eljön a te termékenységed virágkora a 15. éved, ami addig történik minden hónapba az adott évedtől, megszűnik. Akkor lesz újra, amikor a kiválasztott férjedet elveszed. Az legyen veled. Itt mindenki előtt ugyan úgy nő leszel, lesznek szerelmi érzéseid, lesznek barátaid. Az átkot csak a 7. nemzedék törheti meg csak akkor, ha a te testnedved valahogy egyesül a barátoddal.

Amikor az áldást elmondta mindenki elcsodálkozott, még a lánya is, hogy mit akar tőle és milyen módon. A lány gyenge volt a fájdalom miatt.

-          Jól halottam, ha 15 éves leszek, akkor megszűnik az a dolog, amiért én nőnek érzem magam, és ebben leszek gátolva és a kiválasztott férfihez, kell hozzá menni. Ha lesz barátom, az ő testnedvével egyesüljön az enyém, akkor szűnik meg az átok.

 


6. fejezet 7. oldal

A beavatási ceremónia után Ingrid az apjával, az Alvilág királyával a halandók világába visszatértek. A lány, ami vele történt nem örült neki hisz megfosztották attól, hogy teljes életében igazi nőnek érezhesse magát, és ha eljön számára az igazi szerelem érzése, akkor a választott férfival nem tudja megtenni azt, amit meg kell tennie.

-          Anyu nem érzem jól magam, a ceremónia megvolt a medált is meg kaptam, megfosztottak attól a dologtól, hogy idővel igazi nőnek érezhessem magam, és ha eljön számomra a férfi, akkor megtehetem azt, amit meg kell. Ha minden így megy, csak két évig lehetek igazi nő és utána gátolva leszek.

Ingrid az anyja ölébe helyezte a fejét, mert fekvő helyzetben volt, az anyja a lánya fejét simogatta.

-          Tudod lányom nem könnyű ebben az érzelemmel teli világban élni, lesznek vágyaid, ha meglátod azt a férfit, aki tetszeni fog neked, azután neki adnád a testedet, de tudod, hogy nem lehet. Lehet az is, hogy valamelyik újjászületésnél megtörténhet, és segíteni fog abban, hogy megszűnjön az áldás, és akkor sikerülni fog együtt lehetsz a szerelmeddel és a gonosz nem bánthat. Tudnod kell azt is, hogy aki segíteni fog neked ötet az áldás érheti.

-          Akkor mit tegyek vele, hogy a gonoszság ereje ne érje, milyen módon tudnék segíteni neki. Mert nem szeretném, hogy az, aki segített nekem a gonoszság démona hatalmába kerüljön.

-          Tudod, egyetlenem van egy módszer, amivel a barátodat megmentheted, de kettőtöknek veszélyes lehet, ha megteszed, le kell mondanod az újjászületési jogról így halandóvá válsz.

A lány elgondolkozott átgondolta a helyzetet.

-          Rendben van! Mi a megoldás, ha így menthetem meg magam, és a barátomat, vállalom a következményeket. Ha így kell tenni, megteszem, ha ezzel lemondok az újjászületésről és halandóvá válhatok.

-          Azt kell tenned, ha véletlenül megtörténik az, hogy találkozik a testnedvetek és érzed azt, hogy megnyílt számodra az a hely, amiben gátolva voltál. Külön helyre mész megnézed, ha látod, hogy az alsóneműdben vérfoltok vannak akkor az, jó jel. A barátod a hátára fekszik és a köldöke alatt kétujjnyira a te véredből ráteszel egy keveset, azután te igazi csókot adsz neki. Azután megteszed azt, amit meg kell tenni, a testedet neki adod, hogy érezned kell a melegséget, azután a seb elmúlik, és halandóvá válsz ezzel.

 


6. fejezet 8. oldal

A lány azon gondolkozott hogyan tudná megtenni azt, amit a beavatási ceremónián hallott, ha eléri a 15. évét akkor, ami minden hónapban megjön dolog az nem lesz többé, ha lenne egy barátja, akit igazából fog szeretni és fog-e neki segíteni azt, amit kérne majd tőle a segítségét.

Az egyik nap este, amikor csak a lány volt otthon, mert a szülők a városban voltak egy találkozón, a szolgák is saját helyűkön voltak az történt. Ingrid a szobájában volt nyugodtan lehetett az ajtót egy függönnyel behúzta, a szobában a gyertyák lángja világította be a helyiséget. A kádfélében, amikor megfürdött felállt a kádból és a karnyújtásnyira lévő törülköző félével a vizes testét megtörülte. Ahogy volt meztelenül, mert nem volt szégyenlős nézte a testét.

-          a gonosz lelkem, amit az apám adott egy lány testében van, érzem a testem tökéletes csak az a seb zavar, amit kaptam a megjelölést, hogy hová tartozom. Így két évig lehetek boldog, hogy utána megszűnjön az a jel, ami jelzi azt, hogy igazi nő vagyok. Hisz a lányoknak a havonta meg történő események azt jelenti, hogy felkészült az életre, ami fájdalommal jár. A probléma megoldás is. A meztelen testen a látható jelet az altesten takarni kell, mert szégyenletes, ha mások meglássák. Ez a sorsunk, azt szeretném, ha egy napon az a valaki, akit szeretni fogok, a testemet átadhassam neki a barátságot is és nem fog elmenekülni akkor, ha megtudja, ki vagyok valójában.

Mesélő.

Ingrid az altestét takarta el olyan módon, ahogy az anyjától tanulta egy szoknya félével, utána a nőiességét takarta el a mellét úgy, hogy tudjon mozogni és jó kényelmes legyen. Először a gyertyákat fújta el utána az ágyára feküdt nem volt sötét, hisz a hold fénye világította meg a lány ágyát. Lassan aludni kezdett. Ingrid vonzó testel rendelkezett, vegyen is fel bármilyen ruhát kiadta vonzó női alakját.

Ha aludt is azon gondolkozott hogyan tudna valamit tenni az áldás ellen.


6. fejezet 9. oldal

Az áldozás mestere az alvilágnak nevezett helyen minden percében a gonosz angyal lányára gondolt, hogy milyen szép volt és számára oly tökéletes lány, a gonoszság hatalmát kapja meg. Ezért azt gondolta.

-          A gonosz angyal lánya, van még két éved addig, amíg el nem kezdődik a számodra nehéz élet. Nem hagyom, hogy boldogtalan legyél, ha ezért elüldöznek a legalsóbb szintre, akkor is segítek megértetni, hogy lehet másképpen is uralkodni, akkor is, ha az apja maga a Gonosz.

Tovább gondolkozott hogyan tovább és mit lehet tenni abban, hogy a gonosz ne is sejtse, mit akar elkövetni. Az éjszaka átgondolja, mit tudna tenni.
Mesélő.

Teltek múltak a napok majd a hetek, az egyik napon az áldozás mestere, amikor az alvilágban, a szentélyben a dolgát tette, hisz a következő személynek készítette elő a helyet. A szentély bejárata előtt volt a lány Ingrid azon morfondírozott, hogy bemenjen.

Amikor a lány a szentélybe belépett az áldozás mestere megdöbbent meglátta azt a lányt, aki neki megtetszett. Akit ott jelölt meg, de másfajta ruha volt rajta.

-          Ingrid! Hogy kerülsz ide és az Alvilágba, tudnod kell ezen a helyen lányoknak bejönni nem szabad csak akkor, ha megjelöljük, vagy a király bele egyezik. Gyere egy másik helyre, hogy ne lássanak meg.

-          Nyugodt lehetsz, az apám az alvilágban csak látogatóba jött, hogy bemutassa nekem az országot és tanuljam az uralkodást, ha eljön az a korszak, amikor én lehetek a királynő. Az apu említett egy ehhez hasonlót csak akkor, ha a sötétség lesz hatalmon.

-          Akkor bemutatom neked ezt a helyet és közbe vezetlek. Hol akarod kezdeni.

A lány közelebb ment az oltárhoz, amíg oda lépett, az egész testében érzett valamit, különlegeset. Amit még nem tudja, mi lehet, ha más fiúhoz közeledett vagy beszélgetett náluk nem érezte csak most nála az áldozás mesterénél.

-          Nem lehetne azt megtenni, hogy amit apámtól kaptam áldást azt visszafordítani, hogy ha elérem a 15. életévet ne történjen meg. Akkor gátolva leszek, és nem érzem magamat igazi nőnek. Mert annak érzem most magam.

-          Tudom, hogy mit szeretnél tőlem kérni, de nem lehet, mert amit áldást kaptál csak az oldhatja fel, aki adta. De a feltételezést nem tudom visszahozni, de van egy lehetőség, az veszélyes lesz számodra és mind kettőnknek.

 


6. fejezet 10. oldal

Mesélő.
Az áldozás mestere és a gonosz angyal örököse Ingrid beleegyeztek abba, hogy valamilyen módon megpróbálnak az „áldás” ellen tenni valamit. A nap eljött a cselekvésre, hisz a gonosz angyalnak és Jezabelnek volt elfoglaltsága.

Amikor a lány a saját szobájában aludt a megszokott ruhájában, az áldozás mestere meg tudta látogatni és feltűnés nélkül a szoba előtt volt már és csak nézte, hogy milyen szépen alszik, és persze az el nem takart testrészt is nézegette.

-          Az örökös jó szobát választott magának szép tágas. Itt meg van minden, ami kell.

Lassan zaj nélkül az alvó lányhoz ment, hogy beszéljen vele. A mécses fénye világított a szobában és persze egy kicsit a Hold fénye. A lány a hátán feküdt, a fiú az ágy előtt térdepelő helyzetben volt. Abban a ruhában is gyönyörű volt, a lány nem szégyellte magát a lányt nézte. A lány fedetlen részét simogatta a köldökétől felfelé a mellkasáig majd a gyönyörű arcát.

-          Én vagyok az áldozás mestere, hozzád jöttem azért, hogy segíthessek abban, hogy a 15. éves korod után is érezd azt, hogy igazi nő lehess, ne kelljen félni ne, legyen gátlás abban, hogy egy fiúval megismerkedj és élhesd vele az életet, és ha ott lesz az idő, amit meg kell tenned azt, megtehesd.

A lány lassan ébredezni kezdett valamikor éjfél körül volt.

-          Akkor segítel nekem és az áldást, valahogy megpróbálod megszüntetni vagy könnyebbé tenni.

-          Igen! Segítek neked, mert ha meglátlak, vagy a közeledben vagyok boldogság érzése fog el. Bennem olyan érzést keltesz, ami számomra azt jelenti, hogy minden rossztól óvjalak. Tudom még fiatal, vagy de az első perctől kezdve, hogy az oltár előtt meg pillantottalak arra, ara késztetett valami hogy segítsek neked, és fájdalmadat csökkentsem.

-          Tudom, hogy furcsa lesz, de én is ezt érzem, hogy kettőnk között lehet valami, mert azt a valamit benned érzem. Hiába más fiúkkal beszélgetek, nem érzek semmit, más hasonlót se csak nálad.

A lány, ahogy ott feküdt a hátán megfogta a fiú kezét aztán az arcához, húzta, hogy érezze a fiúvédő kezét. Utána a fiú megpuszilta a lány köldökét.

-          Remélem, tudok segíteni, akkor öltözz fel olyan ruhában, amiben, az Alvilágban elvegyülhetünk, és nem ismernek fel, gyere velem, mert van, olyan hely, ahol segíteni tudok.

A lány a fiú kezét megpuszilta.

-          Köszönöm a segítőkészségedet, ha sikerül nem felejtem el, és ha valamikor találkozunk, neked adom mindenemet a szívemet, mert boldoggá teszel.

 


6. fejezet 11. oldal

Félóra sem telt bele és az álcázós ruhában voltak mind a ketten, hogy csak azt láthassák ők is az Alvilág lakói és egy szerelmes párt, alkottak, mert így tehették meg a veszélyes dolgot. Az egyik vászon táskába vittek váltó ruhát, hogy ha a barlangba belépnek, ki tudják cserélni.

Feltűnés nélkül elértek egy barlangszerűséghez, ami távol voltak az alvilág központjától. Amikor oda értek az áldozás mestere a lány arcát a két keze közé fogta, s azt mondta.

-          Nézz a szemembe Ingrid, amit eldöntöttél azt akarod-e, hogy megtegyem, mert ha oda bemegyünk nincs már vissza út, csak akkor, ha már meg tettük, csak akkor jöhetünk ki onnan.

-          Eldöntöttem akarom. Tedd, meg amit kell, hogy igazi nőnek érezhessem magam. Mert ha kell, a véremet is adom, ha ezzel segíthetek a cél elérésében.

Együtt léptek be a barlangba a lány, amikor belépett, amit látott elcsodálkozott ilyen csodás helyet nem látott. Természet csodájával volt tele, egy ásvány barlang volt. Köztűk volt drágakövek és féldrágakövek.

-          Ezen a helyen nyugodt lehetsz, mert a gonosznak itt nincs hatalma, mert ha ide jönne, azon nyomban megsemmisülne, azért mert ezeknek az ásványoknak varázs ereje olyan erőt ad ki, hogy a Gonosz megsemmisül. Gyere, velem megmutatom, neked azt a helyet, ahol megtehetjük.

A lány kezét megfogta és úgy mentek az oltárhoz, ami a barlang közepén volt. Utána külön átvették a ruhát, mielőtt az áldozás megtörtént volna a fiú a lánynak adott egy ajándékot, egy nyakláncot, ami Hegyikristályból volt. Amikor Ingrid megkapta, a lányon energiák sugárzása haladt végig. A lány érzett valamit majd elájult. A fiú a karjába vette, és az oltárra helyezte.

A sebre, ami a köldöke alatt volt egy hegyikristályt helyezett majd a lány kezét az ásványra helyezte és a másik hegyikristályt oda, ahol a szíve volt.

-          Hegyikristály szelleme kérlek téged, segíts, ennek az áldozati személynek vedd el az átkot, amit a gonosz adott rá, hisz igazi nő szeretne lenni, mert ha elérkezik a megjövendölt idő, akkor gátolva lesz ebben az érzésben, hisz nőként érzései vannak, és ha eljön számára az a férfi, akit elvehetne, általa megismerné a szeretetet.

Amikor az imát elmondta egy fényes valami jelent meg és áthatotta a lányt és egy hang.

-          Én a hegyikristály szelleme vagyok, a személyt az átok fele éri, mert a felét elvettem nem 15 évesen fogja érni az áldás, hanem 16 évesen, hogy addig a lány igazi nőként élhessen és lehessen érzései.

Amikor a hang elmúlt azzal a jelenség is a fiú a lány csodás alakját nézte, hogy milyen tökéletes teste van. A lány kezdett ébredezni.


6. fejezet 12. oldal

Ingrid, amikor a szemét kinyitotta körbe nézett, hogy hol van majd a kezében egy ásvány félét érzett, majd felült.

-          Mi történt velem? És sikerült-e megtenni azt, amiért idejöttem.

-          Igen sikerült az áldás csak egy évvel később fog megtörténni, van három éved, hogy igazi nőként élj.

-          Hogy köszönjem meg neked! Hogy segítettél.

-          Úgy, hogy a medálodat kicserélem egy másikra, és ami különleges hegyikristályból van egy olyan formára, ha találkozunk, és ha a medál egyesül egy szívet kell formáznia. Én már el is készítettem.

Az áldozás mestere a lány nyakából a medált levette és az ő ajándékát a nyakába, helyezte, a másik felét a saját nyakába. A lány azért eltette, hogy ha visszatérnek, tudja használni. A lányköszönés képen a fiút megpuszilta. A lány az oltáron ült, majd a fiút magához húzta és a lány a combjaival a fiú derekát átölelte és így csókolták meg egymást.

-          Tudnod kell áldozás mestere! Ha ezek után velem történne valami, vagy valamelyik újjászületésnél megismerlek majd a medálról, neked adom nem csak a szeretetemet, hanem az egész női énemet.

-          Amit tettem azt nem csak érted tettem, hanem azért is, mert az első látásra megtetszettél, és ha látlak, a lelkemet öröm járja át.

A lányt lesegítette az oltárról, hogy vissza tudjanak öltözni, de a fiú szívesen nézegette volna a lányt, ahogy öltözik.
Mesélő.

Az áldozás mestere és Ingrid lassan elhagyták a barlangot és úgy tettek, ahogy azelőtt, a többi lakóval elvegyültek, vissza tudtak érni időben, majd elbúcsúztak, a fiú visszatért az Alvilágba és a lány a szobájába. Nem vette észre senki, hogy a lány most tért haza a szobájába. Volt ideje átöltözni és eltenni a ruhát, amit használt. Majd az ágyába ledőlt, mint ha még aludna.

A szülök fél órával később tértek haza a megbeszélésből, az első dolgúk az volt, hogy megnézték a lányúkat.

-          A lányúnk alszik, ne ébresszük fel, majd ha reggel fel kell, elmondjuk neki mi történt a megbeszélésen.

-          Rendben van! Reggel megmondjuk neki, hogy milyen döntések voltak és milyen döntést kell megtenni, hogy megkaphassa az újjászületési jogot, hogy bizonyos év eltelte után újra születhessen nem egy másik testbe, hanem a sajátjába.

 

6. fejezet 13. oldal

Mesélő.

A gonosz angyal rájött a dolgokra, amit a lánya tett, megbüntette, de nem, úgy ahogy kellett volna a büntetése az áldás volt. Ha az áldást meg akarja szüntetni azokat, kell tenni, amit az Alvilágban mondott neki. Az áldozás mesterét megbüntette, lefokozta és száműzte egy másik helyre, de az alvilágon belül. Száműzetésként azt a helyet választotta, ahol együtt volt Ingriddel, mert ott a gonosz tehetetlen.

-          Kedves szerelmem vajon láthatlak még valaha és lehetünk-e együtt, és ha együtt leszünk, megígérem, nem hagylak, el elhozlak ide. A világom királynőjévé teszlek, és egy másik világban vajon találkozunk.

A lány, aki nem tehetett róla, hogy magának a gonosznak a lánya minden este vissza gondolt, hogy az áldozás mesterével abban a pár órában, de boldog volt.

-          Szerelmem vajon találkozhatunk még, mert valami késztet arra, hogy szeresselek, mert a boldogságot benned megtalálhatom. Ha én is normális életet élnék neked, adtam volna a szeretetemet, mert megadtad volna, azt, amit egy nő megkapott volna a gyengédséget. Esküszöm, hogy azon leszek, minél hamarabb megszabaduljak az áldástól, ha a sokadik újjászületést kell megvárnom, megteszem.

A lányon azért látszott, hogy a szemében voltak könnyek, mert a szerelmét siratta.

-          Szerelmem vajon eljöhet az idő, amikor újra találkozhatunk, és megtehetem azt, hogy az én testemből egy darab annak a teste darabjával egyesül, aki segíteni fog abban, hogy megtörjön az áldás. Vajon a szüleim mit fognak tenni, hogy ne tehessem meg. Vágyok a szeretetre, mert nő vagyok és vannak érzéseim. Olyan férfira vágyok, aki nem fog félni attól, hogy én ki is vagyok, ha elmondom neki és örömmel fog segíteni. Hogyan tudnám azt megtenni, hogy az én testnedvem a barátommal egyesülne. Ha minden hónapban gátolva leszek, és kisegít majd abban, hogy megtegyem, ha eljön, az idő segít valaki, és általa megkaphatom a szeretet érzést, azt is megteszem, hogy halandóvá válhassak.

Mesélő.

Az éveket felváltotta az évszázad eljött a Sabellicus család újjászületése és az örökösöké, aki minden újjászületéskor ugyan azt a nevet kapták. Két város közt utaztak Róma és a Német város Aachen. A lány, amikor barátkozott olyan valakivel, aki neki megtetszett, megkérte segítsen neki, de nem tudott tenni semmit, mert a Gonosz megtudta és megzavarta őket, a fiút megbüntette. A gonosz eközben olyan könyvet íratott, hogy éljenezzék az ő tettét, elnevezte a Sátán bibliájának. Az örökösnek eljött a sokadik újjászületése, akkorára voltak tapasztalatai a fiúkkal szemben. A család számára eljött a hetedik újjászületés, a lány bízott abban, hogy most hátha sikerül.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 8
Heti: 35
Havi: 26
Össz.: 77 180

Látogatottság növelés
Oldal: 2012 - 6.fejezet.
kezdő író írománya - © 2008 - 2024 - hegedusmate.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »