kezdő író írománya

Üdvözöllek, az oldalamon, megtudhatod ki vagyok, képet kaphatsz egy író életéről.

7. fejezet 1. oldal

Mesélő.

A kereszténység meg születésétől évszázadok múltak, az emberiség gonosszá vált lassan a csodák is elmúltak, ami velük, az emberekkel történt másnak tulajdonították. A gonoszt kezdték el imádni az igazság keresők maréknyian voltak ezért kellett valamit tenni. Elvándorolnak és egy új vallási közösséget alapítanak meg, vagy a pogánysági rítusokat a kereszténységi elemekkel ötvözik. Ahhoz, hogy fenntarthassák magukat keresztény államokat kellett létrehozni. Az Úr a teremtő nem nézte jó szemmel, hogy a rendet felváltsa a rendetlenség.

A naptár az Úr 564. esztendejében járt, amikor az történt, hogy az egyik nap este az Úr szolgája, aki angyal volt.

-          Én a teremtő a világomban az angyalokhoz szólok az emberiség káoszt teremtett, ezért arra kérlek, menj a szigetre ahol a kinyilatkoztatást írták és egy üzenetet mondj a négy lovas egyikének. Az úr azt üzeni, kellj, életre feladatot kapsz, mert szűkségem van rád.

Az angyal tudta melyiknek mondta s majd el is indult a halandók világába, amely egy határ volt, a két világ között majd a szigeten meg is jelent. Azt a helyet meg is találta a sírhelyet.

-          Én az Úr angyala vagyok, az úr azt akarja, kellj életre, mert feladatot fogsz kapni, mert eljött az idő. Ha életre kelsz, gyere velem a felső szintre, mert elérkezett az idő, hogy ott élhess tovább.

Amikor a hírnök elmondta a beszédét hirtelen a szarkofág fed lapja elmozdult a csontváz fényessé vált. Az angyal mondott valamit furcsa nyelven.

-          Én a teremtő angyala azt akarom, hogy menjen beléd a lélek az az erő, ami voltál ne legyél csontváz, ami a kinyilatkoztatásban voltál, hanem élő teremtmény légy, olyan, mint a halandó világban, életet élhess, és ne áruld el ki vagy abban légy különleges, hogy női testet kapsz azért, hogy az embereket meg tudod változtatni.

Amikor a jelenség megszűnt a csontvázat egy női test fedte egy szép fiatal nő lett belőle. A jelet is megkapta egy mély sebet a köldöke alatt kétujjnyira, a rajzolata különleges volt egy négy lovas rajzolata volt. A lányon megvoltak a nőiesség jegyei, amikor a szemét kinyitotta figyelni kezdett, hogy vajon hol lehet. Amikor felült a karnyújtásra lévő ruhát talált majd meztelen testét eltakarta.

-          Én az Úr hírnöke vagyok, te azért kapsz új életet, mert egy feladatot kell végrehajtani lány képében. Kapsz egy medált, ami kulcs is egyben egy világhoz és egy jel is, hogy ha találkozol a többi medál őrzőjével ti lesztek a négy lovas. Feladatod az lesz megtalálni azt a személyt, aki a hét medált megszerezte a gonosz elöl és kimentette a szigetről.

 


7. fejezet 2. oldal

A fiatal lány örült, hogy új életet kapott, az angyal a medált átadta, a lány a négy lovas egyike volt. Az angyal a hírnök azt tette, hogy a szarkofágon a fed lapot visszahelyezte, ugyan úgy varázsigével, hogy ne vegyék észre majd az angyal eltűnt.

-          Én vagyok az első lovas egy halandó képében, az a feladatom, hogy nyomára akadjak annak a személynek, aki a hét medált elhelyezte valahova a gonosz elöl.

Elhagyta azt a helyet ahol új életet kapott, az útja során, amit kapott ennivalót abból falatozott, majd olyan hajóssal találkozott a parton, akitől kérdezősködött.

-          El szeretném hagyni a szigetet nekem bármelyik sziget jó, lesz, ha elvinne, ha útjában van, elérném akkor a Római birodalom központját, mert új életet szeretnék élni.

-          Te kislány! Nem tudom, hogy honnan jöttél már a Római birodalom úgy egészében már megszűnt valami Germánok uralkodnak a birodalman azoknak is valamelyik törzse. Van még hely a hajómon a célom az Itáliai királyság egyik kikötője. Kijelenten a hajóút hosszú lesz, ha jól is haladunk, akkor is napokig tart az út.

-          Rendben van! Mindegy ráérek, tudna, adni nekem egy lányhoz hasonló ruhát ebben a ruhában nem érzem jól magam, tudna adni egy kényelmeset.

-          Persze kislány! Egy ilyen lánynak van ruha, gyere, le a raktárba ott találhatsz, olyat amilyen kell neked.

A hajó kapitánya a raktárba kísérte, hogy valamilyen ruhát tudjon választani, olyat-amilyet akar. A lány talált is magának majd ki is választotta. Egy zsák félét talált, amit a vállára tudott tenni, majd felvette a választott ruhát. Felment később a többi utashoz majd a kapitánynak megköszönte.

-          A ruhát köszönöm így most már jó. Jól érzem magam benne, amit találtam zsák félét, az enyémet bele tettem egy váltó ruhát is, ha netalán kellene.

A lány, aki az apokalipszis lovasa volt a hajó kapitányával másról is beszélt a változásokról, hogy mik történtek a nagy Római birodalommal, majd az idő ott volt és a kapitány annyit mondott.

-           Percek múlva indulunk, elhagyjuk a szigetet és az útjukat vesszük az Itáliai királyság felé, ami még maradt belőle. Az úton vigyázzatok, mert ha elhagyjuk a szigeteket és a nyílt tengeren leszünk, kalózok vannak, mindenki éber legyen.

Nem kellett sok perc, a hajó lassan elhagyta a szigeten a kikötőt, mindenki fel lélegzet főleg a fiatal lány, akinek egy feladatot kell végrehajtani.


7. fejezet 3. oldal

A hajó napok múltával érkezett meg az Itáliai királyság területére annak is az egyik kikötőben. Azok a személyek, akiknek a kikötő volt a célállomás azok partra léphettek, az idő valamikor kora este volt. A fiatal lány is köztűk volt majd a kapitánynak megköszönték.

-          Végre annyi nap hajóút után, az Itáliai királyság területén vagyunk, reméljük a kapitánynak jobb lesz, hisz a vándorlások sora fog kezdődni. Reméljük, még találkozunk.

A hajós kapitány a hosszú utazást kipiheni, marad pár napig. A lány is tovább indult abban a ruhában, amit a kapitány adott neki. A vándor idegen, mert ő az volt, olyan helyet akart kiválasztani ahol a vízben lefürödhet, mert napok óta úton volt és érezte, hogy azért a vízben meg kéne fürödnie. Vitt magával váltó ruhát és a használt ruhát kimossa, nem lehet meztelenül. Úgy is tett és félórás gyaloglás után talált is egy helyet megtehette azt, amit akart.

A házba belépve üresnek találta, a házban szét tudott nézni, mert nem volt olyan sötét. A ház fele a parton volt a másik fele a vízbe nyúlt be cölöpön volt. Az ajtót el tudta reteszelni a ruhát le tudta venni a száraz ruhát ki készítette majd meztelenül a vízbe ment.

-          Végre vízben lehetek, hisz jól jön a felfrissülés, mert hosszú utat tettem meg és nem tudom, hogy lesz-e rá alkalom, hogy víz közelébe lehessek.

Amikor a lány érezte, hogy már megtisztult a házhoz visszaúszott, hogy a vizes testét megtörülje és a levett ruháját megmossa. A házon belül meg tudta tenni. Olyan helyet választott ahol tűzet tudott rakni, de a meztelen testét azzal a ruhával takarta, amit a barlangban kapott, egy ima félét is mondott.

-          Köszönöm Uram! Életre keltettél és egy női testben lehetek meg adtad nekem azt is, hogy a kinyilatkoztatásban szereplő négy lovas közül az egyik én lehetek. A hatalmat megkapom, ha itt lesz az ideje, hogy megismerhessék a nevedet. Adj áldást arra, hogy a feladatomat elvégezhessem és megkeressem annak a nyomát, aki meg tudta akadályozni a gonosz a céljában.

Amikor az imáját elmondta az idő ott volt, hogy ledőljön a házban volt egy fekvő hely mintha tudta volna valaki, hogy a faházban szűkség lesz rá. Ami volt gyertya azt elfújta, az ajtó be volt reteszelve, ha be is akartak volna jutni, egy nagy kerülőt kellett volna tenni, de a vízen úszva.


7. fejezet 4. oldal

Az a lány, aki újra született, mert egy női testet kapott, hisz ő volt az Apokalipszis négy lovasának egyike, hogy feladatot kapjon, találja meg azt a személyt, aki a hét őrzőnek segített.

Mesélő.

Napok múltával az idegen lány, akinek nem volt neve azt a helyet elérte ahol meg kellett állnia, hogy ott élhesse a minden napi életét. Egyszerű emberként élt az a város volt Worms volt, majd talált magának egy nevet azért, hogy nevén szólíthassák, volt egy medálja, ha neki lesz örököse, akkor átadja a medált, főleg akkor, ha lánya születik, hogy mit kell megtenni.

Napok telnek a napot felváltja a hét. Az idők során a lány megismerkedik a szerelemmel, amikor eljön, az idő megházasodnak. Egy évvel később gyermek is születik lány lett. Az anya, amikor eljött az idő elmondta a gyermekének, hogy mi a feladata és átadta a medált, hogy őrzője legyen. Így ment sokáig, hogy az anya elmondta a lányának mi a feladata és minden leszármazottnak. A kapott medált őrizzék, és ne adják át senkinek.

-          Én egyetlen gyermekem, amit mondok, csak akkor add tovább, ha lány gyermeked születik, mert megőrzik a titkot és nem adják át senkinek se. Ezt a medált is őrizd meg, mert különleges. Ez jelzi azt a személyt, aki egy nagy feladatra lett kiválasztva, hogy hordozója az Apokalipszis négy lovasának szellemének, ha te lesz a kiválasztott, akkor megkapod a jelet a testeden egy rajz lesz.

A lánya megértette majd az anya átadta a medált, így ment sokáig a lány gondolta, ha ő az első, akkor mikor jelenik meg a következő, aki halandó képében lesz a négy lovas egyike.

-          Én a medál őrzője esküszöm őrzője leszek annak, hogy a célomat elérjem, a feladatot elvégezzem, amit rám bíznak. Annak adom tovább, aki méltó lesz a céljára, teremtő a lelkemet te látod, hogy őrzője lehetek ennek a drágakőnek a különleges medálnak.

Az őrzők évtizedek alatt valahogyan ilyen féle imát mondhattak, akiket látott a teremtő, hogy az erő benne van a jelet is megkapta. Azon idő tájékán, amikor a kislányból nő válik és az első ciklusán, ami minden hónapban jelenik meg a kiválasztottak akkor kapták meg a jelet.
Mesélő.
Az Úrnak eljött az idő, amikor újra elérheti a kinyilatkoztatásban megirt négy lovast és abból is a következőt, hisz még nem volt olyan feladat, hogy a megirt, feladatát elvégezhesse. Az első lovas, aki rászabadult a világra és a másik lovas életre keltése között nem olyan sok év telt el pontosan 450 év telt el a naptár az Úr évének 1014. esztendejét mutatta.


7. fejezet 5. oldal

Szóval a naptár 1014 et mutatott egész Európa nagy változáson ment keresztül, országok kezdtek kiemelkedni. Azok a birodalmak, akiknek nagyhatalmúk volt felbomlott országok lettek az 1014 es évre hová lett a nagy Frank birodalom felaprózott részek lettek belőle.

Eljött az az idő, amikor a teremtő úgy gondolta, hogy az Apokalipszis lovasai közül a másodikat kelti életre. Az egyik nap este egy angyal szállt le Patmos szigetre, a szarkofágot megtalálta ahol a négy lovas második tagja volt persze a csontváza, az angyal annyit mondott.

-          Én a teremtő hírnöke vagyok, azt akarom, ez a fed, lap nyíljon ki és a csontváz megkapja a testet egy női alakban, hogy újra születhessen.

Amikor a fed lap felnyílt fényes jelenség vette kezdetét.

-          Én az Úr üzenetét mondom, te csontváz adj életet a testnek, ami eltakar, téged női tested legyen, minden tulajdonságával és térjen beléd a lélek, hogy újjá születhess, mert egy feladatot kell végrehajtani.

Amikor a jelenség elmúlt a szarkofágban egy női test feküdt elkezdett lélegezni az ereiben a vér elkezdett áramolni, az ujjait mozgatni kezdte. Amikor kinyitotta a szemét figyelni kezdett majd felült érezte, hogy női teste van a karnyújtásra lévő ruhát kezébe vette és azzal eltakarta a testét.

-          Te a második Apokalipszis lovasa vagy, mert újra születtél feladatod van, ezt a medált átadom, hogy őrzője legyél. Ha eljön, az idő csak a lány gyermekednek ad át nem sokára megkapod a jelet is, hogy őrző lettél. Egy napon a négy lovas találkozni fog.

-          Egy feladatot kell elvégezni! Az újjá születést köszönöm, ha nőként is, akkor biztosan így akarja a teremtő, hogy ne férfi legyen a lovas.

-          Ne felejtsd el, hogy az apokalipszis lovasa vagy a lelkét megkaptad egy női alakban a feladat az, hogy életed során és az utána lévő nemzedéknek fel kell kutatni azt a személyt, aki nem hagyta, hogy a gonosz a hatalmát megkaphassa, ha valamelyik nemzedéked megtalálja, segítsen neki.

Mesélő.

Amikor a hírnök elmondta az üzenetet a szigetet elhagyta, sötét volt a barlangban majd talált egy kis fekvő hely szerűséget, a lány nem sokára pihenni kezdett, hogy emlékezzen vissza milyen élete volt. Másnap reggel ébredt majd talált egy tarisznya félét azt megnézte, majd a barlangban ott talált ruhát magára vette olyan ruha volt, hogy el tudott vegyülni a többiekkel. A barlangkörnyékén talált gyümölcsfát abból evett. Folytatta utána a gyaloglást a kikötő felé, hogy hajóra szálljon és elhagyhassa a szigetet.

7. fejezet 6. oldal

Az a hajó, ami elhagyta Patmos szigetet az utasok között volt egy fiatal lány, aki új életet kapott ő volt az Apokalipszis lovasa közül a második lény és egy lány képében, hogy azt hiszik, ha eljön a négy lovas, akkor férfialakban jönnek el. Napok múltával a hajó elérkezett az úti célhoz, az Itáliai királyság valamelyik kikötőjébe. A lány elvegyült a többi vándor között. Amikor szárazföldre lépett tovább gyalogolt és nem sokára egy hang ütötte meg a fűlét, azt hallotta.

-          Térjetek meg emberek eljött az ítélet napja, nemsokára eljön Krisztus és ítéletet hoz mindenki felett, mert mivé váltunk, hát gonosszá, paráznává és gyilkosokká. Amíg van, idő gyónjátok meg a bűneiteket. A négy lovas eljön értűnk, és aki gonosz volt azt elítéli és elviszi a borsajtóba és annak nincs, menekvés térjetek meg.

Amikor a lány elment mellette, majd egy másik személy mellett és az azt mondta.

-          Hölgyem! Ez az ember bolond nem tudja, mit beszél, mikor jön el a négy lovas szerintem soha. Tudjuk, hogy rosszat tettűnk azért is imádkozunk a templomokba. Írástudó ember vagyok arra következtetek, hogy nem fog értűnk eljönni a négy lovas. Esetleg századok múlva nem kell rá figyelni.

A parton piac is működött a néptalálkozó helye is volt. Itt kaptak híreket, hogy ki és melyik politikus mondott le a néptalálkozó helye is volt.

Az idegen lány tovább ment, hisz a célja az volt elhagyni az Itáliai királyságot és tovább menni a megadott hely Reims volt, egy másik ország területén. Az idegen lánnyal sok minden történt majd hetekkel később elérte a célállomását. Letelepedjen és a medál őrzője legyen a jelet is megkapta, hogy a szellem és a medál őrzője. Amikor évekkel később a lánynak már gyermeke született és lány volt. Amikor már felnőtté serdűlt az anyja elmondta mit kell tenni-e.

-          Drága életem! Amit mondok, soha ne feledd el, ha gyermeked lesz, és ha lány, akkor csak neki mond el és add át neki ezt a medált és vele kapsz egy jelet is, ha az úr őrzőjének talál. Ne felejtsd, el meg kell keresned azt a személyt, aki megakadályozta a gonoszt abban, hogy azokban az időkben ne vehesse át az uralmat, ha valamelyikűnk leszármazottja találkozna, vele mond, el kivagy, és amiben csak tudsz, segíts neki.

-          Édes anya! Megértettem amit mondol, megteszem, elmondom neki, hogy ki vagyok, és milyen célból keresem, és amit kell, megteszem.

Az anya később másról is beszélt a lányával majd a medált megkapta, ami különleges volt. Amikor már eljöhetett az idő a lány a jelet is megkapta.


7. fejezet 7. oldal

A napok teltek majd a napot felváltották a hetek, azután a hónapok és az évek. A második lovas leszármazottjaival is az történt, amikor elérték a felnőtté válást, megkapták a jelét, hogy a medál őrzője lett és benne él az apokalipszis lovasának lelke.

Az idő eljött, amikor életre kellhetett a harmadik lovas a naptár, ami mindez történt 1464 et irt. Az egyik angyal Patmos szigetére ment, hogy életre keltse a harmadik lovast. Amikor a szarkofághoz ért látta, hogy érintetlen s majd azt mondta.

-          Én az Úr szolgája vagyok te kő, akit magadba zártál, a fed lapot nyisd fel, mert eljött számodra egy feladat és újjá születhess.

A szarkofág fed lapja elkezdett mozogni, az angyal tovább mondta.

-          A teremtő üzenete az, hogy te csontváz vedd magadra a testet, akit kiválasztottúnk, hogy a célját elérje, fogadd el a női testet, ha meglátják, hogy a lovas nő akkor meg bánják bűneiket. És az atya felé fordulnak.

Amikor a jelenségben a csontváz női testet öltött, mert látszottak a női test jelei.

-          Akaratom az, hogy ebbe a testbe szálljon bele a lélek, hogy lélegezzen és élhessen, mert feladat vár rá.

Amikor elmondta egy fény elárasztotta a kőkoporsóban lévő lényt, majd a lányba elkezdett áramolni a vér már kezdett lélegezni, az ujjai és a láb ujjai mozogni kezdett. Amikor a szemét kinyitotta vizsgálódni kezdett, majd felült nézelődött látta, hogy meztelenen, karnyújtásnyira lévő ruhát elvette, mert oda volt készítve és meztelen testét eltakarta vele. Az angyal segítette a lányt, hogy kilépjen a szarkofágból.

-          Új életet kaptál te vagy az apokalipszis harmadik lovasa, a feladatod az lesz, hogy egy személyt kell megtalálnod, aki elmenekítette a medált a gonosz elöl, ha megtalálod annak leszármazottját. Segítsd tovább a hét medált nem szabad a gonosz kezébe juttatni, ha eljön az idő a négy lovas együtt lesz, a gonoszt és a leszármazottját meg kell semmisíteni.

Amikor az angyal elmondta az életre kelt lovasnak a feladatát. Olyan ruhát kapott, amit felvehet, és azzal el tud vegyülni a többi személy között, hogy láthassák azt egy fiatal lány és el akarja hagyni a szigetet.
Mesélő.

Amikor életre kelt a harmadik lovas a szigetet el tudta hagyni, hogy a célját elvégezhesse és a lány örököseinek a feladatot tovább adhassa. Ezzel megkapta az őrzői jogot és megkapták a jelet is. Századok múltával a negyedik lovas is új életet kapott, hogy mikor, amikor a naptár 1914-et mutatott. A negyedikkel már teljes az újjászületés, mindenki megkapta a feladatát. Ahol családot alapítottak abban a városban élték életűket, minden lány, aki őrzővé vált megkapta a jelet is, hogy őrzője legyen annak a feladatnak, hogy egy célt kell elérni, megkeresni azt a személyt, aki elmenekítette a medált.


7. fejezet 8. oldal

A történet tovább folytatódik, a naptár 2009-et mutat, amikor egy Németországi városban, amely sok mindent megélt, ha a város falai beszélhetnének, mi mindent megtudhatnának az emberek. A várost Kölnnek hívják, a városban olyan család él, aki szerepet fog kapni, hogy a rájuk rótt feladatot elvégezhesse. A család a Peterson család volt.

A családfő, aki rendőr százados Adalbertnek hívják, a családanya egy speciális iskolában tanít a neve Agneth van két gyermeke a szülőknek a lány a neve Gréta a helyi egyik oktatási intézmény tanulója, a másik gyermeket Hagannak hívják, a két gyerek egy azon iskolában tanulnak. Keddi nap volt az óra reggel 7 et mutatott akkor keltek fel, a szülőknek egy szobájúk volt a gyerekek külön voltak.

-          Gyerekek felkelni, mert még elkéstek remélem erre a napra a leckét megtanultátok. Tudom nehéz felkelni, de szívecskéim tegyétek meg.

A gyerekek percek múlva fent is voltak, ami nekik szokás volt versenyeztek azon ki ér be a fürdőbe.

-          Vajon ki ér be a fürdőszobába! Tegnap is én nyertem ma is én nyerek.

A fiú Hagan ért a szobába és az ajtót kulcsra is zárta.

-          Tesókám van 5 perced, hogy amit kell, azt tedd meg, ha letelik, én bemegyek, és nem érdekel, hogy fiú vagy.

-          Jól van ne parázz, addig nézd át a leckédet vagy gondolj a szerelmedre, Peterre, mert tudom, hogy belezúgtál az iskola sportolójába, vagy talán ő zúgott beléd.

-          Ez az én titkom! Nem árultam el senkinek, neked ki mondta

-          Nekem nem kell titkolni, látszik rólad.

Hagan amikor elvégezte a dolgait a fürdőszobában, a testvére ment be, hogy egy jó zuhanyzással felfrissüljön majd Hagan amit kellett a szobájában megcsinálta majd lement a konyhába. Az apját látta, ahogy készülődik a munkahelyére. A lány Gréta is nemsokára ott volt felöltözve a táskájával együtt. A család együtt reggelizett az idő közeledett.

-          Gyermekeim! Lassan indulni kell, mert elkéstek az apátok elvisz mindenkit, mert a munkahelye útba esik.

Öt perc múlva elhangzik az apától.

-          Akkor mehetünk, édeseim estére ne várjatok, mert lehet túlórázni, kell, az anyátok elhoz majd a suliból.

Az idő ott volt, amikor el is indultak majd az, úton nem voltak sokat az iskolához hamar elértek, a gyerekek elköszöntek majd lassan öt perc sem telt el, hogy megszólaljon a csengő. A szülők is a munkahelyűkre beértek. Mindenki tette a maga dolgát, a családnak így kezdődött minden napja.


7. fejezet 9. oldal

A következő történetben helyszín Trier városa ás abban a Brightman család. A család éli minden napi életét, a családfőt Gunternek hívják, foglalkozását tekintve autópálya rendőr sok éve ezt teszi. A felesége Gitta a neve egy multinacionális cégben titkárnő régóta ezt teszi. Kétgyermekűk van egy lány, aki a helyi mazsorett egyesület tagja, de egy Gimnázium tanulója a lány neve Juliane. A család második gyermeke Jakob egy informatikai vállalatban dolgozik, a család indulni kezdett mindenki a maga munkahelyére. Közösen reggeliznek.

-          Juliane lányom ma lesz mazsorett próba, mert ha igen érted mennék, de előtte hívj, majd fel nem leszek olyan sokáig, hogy túlórázzak. Te fiam a munkahelyen minden rendben van-e. Nálunk is lesz egy ilyen számítógép kezelői tanfolyam a cég állja.

-          Jól teszed, ha jelentkezel, mert nem csak ebben van a jövő, hanem ha lesz olyan időszak, hogy használnod kell, ha már a mobil telefont tudod kezelni, akkor a számítógépet is fogod tudni használni.

-          Apu ma nem lesz próba, és ha elengedsz, este elmennék, a barátaimmal kikapcsolódni elmennénk a moziba, tudom, mit kell tenni hisz tanítottál.

-          Ha már megreggeliztetek indulni kellene, kislányom a gimnáziumba te fiam a munkahelyedre én Julianet elviszem, te meg Jacobot a munkahelyedre útba esik. Nem kell kerülőt tenni.

Amikor a Brightman család a közös reggelit befejezték, az anya a lányával indult így bármilyen női dologról tudtak beszélgetni, a családfő a fiával.

Külön autóval indultak és más útvonalon, a lánynak tíz percre volt az iskola autóval, majd elköszöntek.

-          Kincsem! Figyelj oda a tanulásra, mert egyszer fel tudod használni, ahogy én is. Ha valami baj van, hívj fel és én érted jövök 5 körül.

-          Nem felejtem el, légy nyugodt megvárlak.

Az anya tovább indult a munkahelyére. A család másik felével is ez történt Jakob az informatikai vállalatban kedvelték ugyan úgy a családfőt az autópálya rendőrségen kedvelték hisz megértő volt.
Mesélő.

A család nem sejti, hogy az élet milyen feladatot ad neki, hogy elvégezhessék, hisz bennük van az erő, amit valahogy ki kell szabadítani.


7. fejezet 10. oldal

Egy másik család is szerepet kap e történetben, a család Mainzban éli életét a Kierok család.

A családfőt Ignatznak hívják a foglalkozása autómentő és autószerelő, a felesége Ilsa egy gyógyszertárban gyógyszerész. Egy gyermekűk van egy lány a neve Irmalinda, az egyik helyi gimnázium tanulója. Átlagos tanuló a családot a környezete ismeri és kedvesnek tartják, őket sok barátai vannak.

A családnak minden nap a megszokott módon telik el.

-          Kincsem! Kész a reggeli, mindjárt menni kel a gimnáziumba nekem a gyógyszertárba, neked férjem a munkahelyre, remélem, ma nem leszel olajos vagy zsíros.

-          Rendben van anya! Mindjárt lent leszek, csak a szobában van egy kis elintézni való.

A lány a szépen csengő Irmalinda, mindig aznap reggel pakolja be a táskáját az aznapi órarend szerint.

-          Itt vagyok, ha a mai óráknak vége lesz, nem kell értem jönni haza jövők.

-          Rendben van! Így mindenki tudja tenni a maga dolgát, hisz öt percre van a gimnázium. Kívánok jó tanulást figyelj mindenre. Ha valamit nem tudsz, csak szólj nyugodtan anyádnak vagy apádnak. Az a furcsa medál, ami a nyakadban van az jól áll rajtad.

-          Persze hogy jól áll, én adtam neki az anyám is azt viselt az ő anyja is. Egy nap elmondom, mit kell tudni róla, nemsokára kicsim indulni kell.

Amikor Irmalinda akinek szép neve volt, hisz maga is az volt az utolsó harapáshoz ért a falatot bekapta. Az iskolai táskát megfogta majd elköszönt a szüleitől kezébe vette a kulcsait és lassan elhagyta a házat, egyedül indult hisz tudta az irányt vagy is a járást.

-          Mond Ilsa annak a medálnak mi a története, hogy csak a lányok viselhetik hisz van egy fiútestvéred ő nem használhatta csak te, ha lesz, rá idő egyszer szeretném hallani.

-          Rendben! Majd szombaton, amikor mindenki pihenhet, amit kell, először a leányzóval beszélek, mint nő a nővel azután elmondom, neked miért örökölhetik a lányok.

A reggelizést befejezték az asztalt lepakolták majd külön elhagyták a házat, mert külön autóval mentek mindegyik a maga munkahelyére. Ha gyalog mennének, sok időbe kerülne.


7. fejezet 11. oldal

Azok, akik még szerephez jutnak egy másik család a Fardell, amely Magdeburgban élnek. A családfő a Magdeburgi kézilabda csapat edzője a neve Ingeborg a felesége, amelynek neve Helena a városban működő Német Telekom iroda vezetője. Két gyermeke van a házaspárnak Krimhilda és Kuno. A lány gimnáziumi diák a fiú amatőr focista.

A többi család is szerephez jutnak, ilyen család a Kolberték Coblenzben.

Berlinben a Foster család, de nem utolsósorban az a család, aki nem Németországban laknak a Baker család ők Csehországban, abban a városban, amelynek Prága a neve.

-          Gyermekeim! Carla és Erna, mert elkéstek a munkából főleg te Carla, a gimnáziumba kell menned, felkelni. nem késhetsz, el az óráról nem sokára indulnom kell, majd anyátok elvisz.

-          Épp akartam említeni, hogy a gyerekeket elviszem, te nyugodtan mehetsz a munkába kedvesem, ma merre mentek kívánok szerencsét.

-          Jó hogy az unió tagja vagyunk, mert nem lesz az a huza-vona, ha átlépünk Németországba vagy Lengyelországba. Már nem nézik, az áruforgalmit nyugodtan átléphetünk a határon. Berlinbe kell vinni valamilyen árut.

-          Nyugodtan indulhatsz drágám, gyermekeim hamarosan mennem kell, ha nem jössz, tök le egyedül kell mennetek Carla a gimnáziumba te Erna a munkahelyedre.

Mint minden nap a két lány azon versenyzett, hogy melyik ér le a konyhába a szobájából.

-          Carla! Én fogok nyerni, mert tegnap is én nyertem.

-          Azért tesó, mert mindig csalsz.

-          Nem hugicám, azért mert előre kell gondolni mindenre, a munkahelyre a táskát ki kell készíteni és induláshoz készen.

Amikor egyszerre leértek, Erna megborzolja Carla haját.

-          Szívecskéim már csak kevés idő van hátra, jobb, ha neki is kezdtek a reggelinek, mert el fogtok késni.

Mesélő.

A hét városban a hét család, bennük az a közös, hogy ahol élnek történelmi város volt talán még mindig az. A hétválasztó fejedelemségnek is nevezték. Az is közös bennük, hogy az egyik lány birtokolja azt a medált, amit az anyjuktól kaptak, hogy vigyázzon rá. Lehet az is, hogy életre kellhet az a szó, amit az Úr mondott valamikor.

Ha a hét medál egyesül, egy harcos segítségével a fény győzedelmeskedik a sötétség felett, ha eljön a meghatározott idő.


7. fejezet 12. oldal

Eljött az az idő, amikor a hét családban az anya elmondja a lányának, amit tudni kell, azt a kort elérte, mert ő is ilyen éves volt, mint a lánya, hogy megmondják neki mi a feladat.

Egy szombati nap volt a család másik fele elmentek kikapcsolódni, hogy az anya nyugodtan beszélgethessen a lányával, mint nő a nővel. A ház nappalijában.

-          Anya! Ha a szerelmi felvilágosításról akarsz beszélni azzal elkéstél, mert már utána néztem, tudom te másként beszéltél az anyukáddal nem nézhettél utána, de az újságok és a női magazinok.

-          Nem erről akarok beszélni, mert tudom, hogy utána néztél az ilyen dolgokkal kapcsolatban, mert véletlenül a szobádban az ágyadon egy újságot találtam, na és persze ott a világháló és véletlenül láttam meg a táskádban a fogamzásgátló tablettát.

-          Akkor kell, ha megtalálom az igazit, aki barátom lesz, és ha megismerem, neki adhatom a testemet és azért kell, tudod, 16 éves vagyok, és ilyenkor érzések árasztanak el. Ha nem erről akarsz beszélni, akkor miről.

-          Tudod lányom, a medálról szeretnék veled beszélni, amit tőlem kaptál, mert én is az anyámtól örököltem, ezt a medált őrizd, ne add senkinek. Azt mondják a medált az Úr készítette az első században és a hét gyülekezet angyalának adta, hogy annak adja, akit a gyülekezetben igaznak látnak megkapták és hét van belőle, nálad van, az egyik még van hat, de nem tudni hol lehet.

-          Hogyan kerülhetett vajon ide a városba? Ki hozta el.

-          Jól gondolod két kísérővel mentek az őrzők a medálok tulajdonosai Patmos szigetére feladatot kellett végrehajtani, de a gonosz is rájuk talált, a lányokat véráldozattal feláldozta, hogy megkaphassa a lányok erejét, az egyik kísérőnek sikerült kimenekíteni. Annyit tudni, hogy Római birodalmán kívül germán területen helyezte el hét városba. Amikor az egyik napon látomásom volt, mint ha álom lett volna, azt a napot éltem át, amikor a hét lány Patmos szigeten volt és a gonosz elvette az életűket véráldozattal.

-          A lányokat én is sajnálom, azzal a kísérővel szívesen találkoznék, aki megmentette a medált, hogy megköszönjem neki.

-          Lesz rá időd, csak akkor, ha a te életedbe egyesül a medál, vagyis megtalálod azt a személyt, aki birtokol egy bizonyos medált. Az ősei közül ott volt az a személy, aki megmentette a gonosztól, tudod, hogy bizarr módon, úgy hogy amikor a lányoknak abban az időben a havi ciklusuk megjött a kendőt elkérte és elosztva közéjűk helyezte, ha netalán megszerezné a gonosz és a kendőt kicsomagolja, amit lát lássa azt, hogy nem olyan könnyű kezébe venni a medálokat.

-          Tényleg furcsa, volt a fiúnak bátorsága, hisz Tabú voltak a női dolgok abban az időkben, és ilyen módon kibabrálni a gonosszal. Mondjuk a fiúnak volt gusztusa hozzá és éppen a lányoknak erre a dolgára gondolt és bevallva fiú létére.

Mesélő.

Az anya és lánya másról is beszélgetett, a lány már másképpen állt annak, hogy szeresse a testét és érett nő lett. Ha lesz, barátja ne féljen az ilyen női dolgokról beszélnie.

7. fejezet 13. oldal

A családokban a lány tagok már tudták mi a története a medálnak már úgy állnak az egész dologhoz és tudják, kinek köszönhetik.

A lányok, akik őrzőjévé lettek a napokban töltötték be a 16. életévet. Az nap este, amikor a fürdőszobában voltak az történt mindegyikkel, amikor a zuhanyzóban a vizet bealították, csak a testet egy ruhadarab takarta el. A lányok mellkasa szabadon volt nem takarta semmi. Amikor a jó meleg vizet érezte, hogy egész teste felfrissül és már ott volt, hogy megvolt a haj mosás. Egyszer érezte, hogy valami nincs rendben, az alhasa fájt majd odakapott.

-          Nem tudom, mi történik! úgy fáj, a hasam a havi ciklusom múlt héten jött meg hisz az nem lehet.

A fájdalom olyan erős volt, hogy a földre rogyott letérdepelve majd a falnak támaszkodott.

-          Istenem! Mi történik velem? Rosszul érzem magam, ma nem ettem semmi olyan dolgot, amitől megfájdulna a hasam, a havi ciklus azon már túl vagyok.

Azután már nem tudott mondani semmit, mert elájult. Akkor abban a percben változás járta be a lányok testét, de egyszerre, úgy érezték nincs tudatúknál, mert már hangot hall.

-          Én vagyok a medál szelleme, ne félj tőlem azt a jelet kaptad meg, hogy őrző lettél egy feladatot kell megtenni. Meg kell találni és segíteni azt a személyt, aki megmentette a medált. Ezzel őrző lettél, ne félj, ugyan az a lány leszel, mint azelőtt a változás az lesz, hogy az őrzőnek titkolni kell a feladatát és tilos az elárulása. Ebben az időben lesz a találkozás, hogy a hét őrző találkozni fog valahol.

Amikor a hang elmúlt a lányok ébredezni kezdtek már a hasúkon nem éreztek fájdalmat, amikor a kezet elvették a fájdalmas helyről észrevették, hogy véres a tenyere. Jobban megnézte észrevette, hogy a köldökétől kétujjnyira egy seb volt nem tudta mi lehet. A zuhanyzó vize jól jött le tudta mosni, de utána nem vérzett.

-          Ez lenne az a jel! Amit anya mondott, hogy így vannak meg jelölve az őrzők a seb rajza hasonló a medál rajzával. Ez nagyon jó őrző lettem, remélhetem, hogy azzal a leszármazottal találkozhatok, akinek az őse a medált a gonosztól megmentette.

Nem sokára a zuhanyzóban még a ruhadarabot levették, elzárva a zuhany csapját és kilépve a zuhany alól megtörülték szárazra a vizes testűket, egy törülközővel eltakarta a testet, ahogy a lányok szokták a törülköző a comb közepéig ért. Ahogy volt úgy a szobájába belépett és az ágyra dőlt, majd átgondolta nézte közben a medált, hogy mi ebben a szép, hogy a gonosz meg akarta szerezni.


7. fejezet 14. oldal

Valahol Németországban, egy városban, amelynek neve Worms történelmi város, nagyon régi alapítású lehetett, mert egykoron Burgundia fővárosa volt. Ebben a városban él a Tickner család a családfőt Danielnek hívják a városban működő múzeum igazgatója, az anya az egyik iskola tanárja a diákjai kedvelik. Ha nem a foglalkozását műveli, van, egy idő töltése szeret a földeken kutatni ő egy amatőr régész. Egy gyermeke van a Lucia nevet kapta egyetemista első éves állatorvos lesz, ha nem tanul, akkor nyugodtan hódolhat a lovaknak. Lucia még csak 16 éves vállig érő barna haja van, szemüveget visel jól áll neki, mert így széppé teszi.

A Tickner család minden hétvégén együtt megy kirándulni, egy zöld övezetes területen laknak barátokra lelt a környezetében.

-          Szépségeim! Hová menyűnk közösen? Hisz szombat van, lehet pihenni és te kincsem neked úgy se kell tanulni, mert, ahogy halom mindenből jól vagy. Nem tudom kitől örökölted.

-          Apa! akkor mennyünkel Kölnbe megnézni az apátságot, hisz története van. Azt mondják, hogy a Germán mitológiában is szerepel, valami verseny céltáblája volt, vagy az építését követően volt probléma és félbe szakadt ma is építési terület.

-          Jól van! akkor menyűnk Kölnbe, én is már el akartam menni, de ez lehet az a nap, amely segíthet. Elrendezem az ennivalókat, úgy gondoltam csak holnap jönnénk haza és a városban tölthetnénk el egy éjszakát. Ha jó nektek így te felkészíted a kocsit az útra, te meg lányom elkészíted a fényképező gépet meg az ehhez való kütyüket, hogy az utat dokumentálni tudjuk.

-          Rendben! Ez jó ötlet, hisz egy közös este Kölnben, akkor nem sokára indulhatunk.

Amikor a család minden tagja az utolsó falatot is lenyelte elkezdték a készületeket. Az apa a kocsit készítette elő, az anya az ennivalót és persze egy kis költőpénzt is, a lányúk a fényképezőgépet nézte meg, hogy működik-e és van-e hozzá kártya. Vett magához tartalék elemet és kártyát. Azért a telefonját is vitte magával, a hátizsákba tett pár ruhát, ha szűkség lenne rá.

-          Indulhatunk a hosszú útra.

A csomagokat berakták a csomagtartóba, amit kellett azt magukhoz vették, amit kellett azt elzárták a hátba. Amikor már együtt voltak a járműbe.

-          Ha már minden jó és el vannak zárva a különböző dolgok, akkor irány Köln.

-          Apa! A hosszú utat teszünk meg, nem tennéd be valamelyik Gregorian cd-t, mert ha hallgatom, és a szemem becsukom, a középkorban vagyok hisz az apátságot akkor kezdték építeni.

-          Örömmel, hisz az egyik kedvenc zenekarom, nagyszerűen énekelnek és nagyszerűen adják elő a különböző énekesek dalait egy szólamban.

A zenehallgatással irányt vették Köln városa felé.


7. fejezet 15. oldal

A második család is éli minden napi életét egy francia városban, Reimsben a Gurfinkel család. A családfő Carl a foglalkozását tekintve autómentő és szerelő, egy autós vállalat tagja. A felesége Adrienn a város egyik általános iskolában ének tanár. Kétgyermekűk van a lány Florence a városi egyetemen tanul, mint színészképző és dráma tagozat. Ha nem tanul, akkor egy kedvenc időtöltésének hódol a lovaknak, széplány szőkésbarna vállig érő haja van, a másik gyerekűket Andynek hívják a foglalkozása autószerelő és javító, de egy másik vállalatban. Szombati nap volt.

-          Anya! Most szép napsütéses idő van és szombat, kérlek, menjünk el lovagolni, tudod, mindenem a lovak ma tartanak válogatást, mert a városi lovas iskolát alapítani szeretnének, hogy klubkén működhessünk, és ha megvan a létszám, akkor indulhatunk lovas versenyre.

-          Tudom kincsem! Szereted a lovakat, én benne vagyok, ha az apád is benne van, legalább kikapcsolódunk.

A család éppenséggel közösen reggelizik.

-          Jó ötlet, jól jönne, egy kis kikapcsolódás én benne vagyok és te fiam, neked is jól jöhetne egy kikapcsolódás a nehéz munka után. Kicsim én is lóra ülhetnék, mert ki szeretném próbálni, hogy vajon milyen érzés lehet. Hátha megszeretem a lovaglást, mit szólsz hozzá.

-          Remek apa, igen lehet, ha az első alkalom megtetszik, akkor várni fogod, hogy minél hamarabb lóra ülj. Javítja a helyes testtartást.

A lány Florence a szüleinek adott puszit az arcukra.

-          Köszönöm! Szeretlek titeket és persze téged is tesókám, gyere te is hisz rád férne egy kis testtartás és boldogságot fog adni.

-          Rendben van! Hugicám elmegyek veled, megpróbálok majd lóra pattanni, tényleg kipróbálom, és ha megtetszik, veled megyek.

A testvérek egymás mellett ültek, majd a fiú adott a húga arcára egy puszit.

-          Remélem, jól lovagolsz, ha már minden szabad idődet arra használod, ha már döntöttetek benne vagyok.

Amikor közösen meg reggeliztek, amit kellett azt elkészítették és már indultak is a város külterületére ahol lovarda volt, inkább egy farm a neve Jeanne d’Arc farm és lovarda.
Mesélő.

A család együtt volt, hisz ha már olyan szép idő volt, a házat elhagyták és a farmra indultak nem csak szórakozni, hanem kikapcsolódni is.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 8
Heti: 28
Havi: 19
Össz.: 77 173

Látogatottság növelés
Oldal: 2012 - 7.fejezet.
kezdő író írománya - © 2008 - 2024 - hegedusmate.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »